Informatie over cookies

Onze website, onlinebestrating.nl, maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Onlinebestrating.nl gebruikt functionele cookies om het gedrag van websitebezoekers na te gaan en de website aan de hand van deze gegevens te verbeteren. Daarnaast plaatsen derden marketing cookies om gepersonaliseerde advertenties te tonen. Met het plaatsen van marketing cookies worden persoonsgegevens verwerkt. Je geeft toestemming voor deze verwerking wanneer je hieronder een vinkje plaatst. Wil je niet alle cookies accepteren? Dan kan je dit op ieder moment aanpassen in de instellingen.
Lees voor meer informatie onze privacy- en cookieverklaring.

Technische cookies
Analytische cookies
Marketing cookies
Doorgaan naar de website

Klantbeoordelingen

Super aanbieding online: €13,99m2 terrastegels grijs/wit grezzo 60x60cm gekocht. Dezelfde terrastegels in de winkel te koop voor €17.99m2. Ik raad iedereen aan om eerst de tegel in de winkel te bekijken voordat je iets online besteld. Prettige communicatie en service. Vooraf krijg je een mail wanneer je tegels exact bezorgd worden en dat is netjes verlopen. In het kort gezegd: dik tevreden en mijn straat ziet er weer fantastisch en modern, licht en ruimtelijk uit!
Meun
Urk
23:05:31 08-18-2018
5
Onze bestelling was er heel snel. Alle tegels zijn heel gebleven bij transport en de chauffeur was erg vriendelijk en deed alle moeite om àlles daar neer te zetten waar wij het graag wilde hebben. Jullie kwamen met de kleine vrachtwagen zoals ik ook had gevraagd bij de bestelling! J ullie zijn qua bereikbaarheid ook top. Zowel via telefoon als via de mail er is al heel snel antwoord. Ik heb alleen maar lof voor jullie. Prijs /kwaliteitsvrh ouding zijn goed. Kortom aanrader om hier te bestellen!
Kim
Venlo
12:15:46 07-06-2018
5
Heel erg tevreden! Werden misschien niet op tijd geleverd en hebben ze alles aan gedaan om het op tijd te krijgen, echt top! Ook de tegels zijn heel mooi en goede kwaliteit. Met zagen ook bijna niets gebroken dus echt top allemaal!
Ilona
den bosch
16:12:24 06-10-2018
5
Ik heb de grijze "gevlamde" betontegels van 60 x 60 x 4 besteld en netjes ontvangen. Ze plaatsen korrels tussen de tegels om te zorgen dat het niet krast ... slim! Er was van de hele partij 1 tegel (!) een klein beetje beschadigd maar die heb ik kunnen gebruiken om te zagen. Dus om kort te zijn: ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de tegels, zeer tevreden over de bezorging en in verhouding tot de prijs van de tegels is dit bedrijf 100% een aanrader!!
Peter Balk
Uden
10:57:41 05-04-2018
5
Ik kan niet anders zeggen,dan lof voor jullie bedrijf. Geweldige prijs en daarbovenop een prima service. Bestelling en contact verliepen prima. Geleverd volgens afspraak. Inmiddels liggen te tegels in mijn tuin en ben zeer tevreden. Goede kwaliteit voor een mooie prijs. Ik had 66m2 besteld en hiervan waren slechts 4 tegels gebroken, ik vind dit acceptabel. W at mij betreft een dikke pluim ....
A.Huisman
Deventer
14:54:21 10-03-2016
5
Prima verlopen ook het lossen op de plaats waar ik het gehad willen hebben Prima
Dirk Schekkerman
18:58:39 08-21-2016
5
netjes vlot en alles volgens afspraak Pluspunten We hadden een gebroken opsluitbanden. Deze werd netjes vervangen door een nieuwe zonder problemen
Kroon
11:58:02 08-03-2016
5
Dit jaar was het voor ons de keus of op vakantie of de tuin doen. Dat laatste hebben wij gedaan en na een paar hoge offertes te hebben ontvangen hebben wij de knoop doorgehakt en voornamelijk het zelf gedaan. Na een zoekopdracht kwam ik al snel uit bij onlinebestrating.nl Zelf de vierkante meters uitgerekend en bestellen maar. Grote gok voor ons want zou dit wel goedkomen. Nadat de levering binnen een week op de stoep stond aan de slag gegaan. Zeer tevreden over het resultaat en ik ben niet eens een tuinman. Bestelde artikelen keurig verpakt en geen gebroken tegels en bielzen. Bespaar geld en bestel het online. Komt goed! Pluspunten Levering Kwaliteit Gemak bestellen
Martijn Kleingeerts
14:57:20 07-26-2016
4
Aardige mensen en supersnelle levering. Een aanrader!! Goed advies door de telefoon. Snel geleverd omdat we snel moesten bestraten. Top
Leenders
14:00:40 07-24-2016
5
Super goed geholpen door vriendelijke medewerker aan telefoon. En de afspraak over levering heel goed nagekomen. Kortom, ben heel erg tevreden.
Arie
Voorburg
16:21:20 07-20-2016
5
Snelle en correcte levering top
Hans
14:09:12 07-13-2016
5
Om kleine auto gevraagd, deze komt zonder extra kosten, stenen zijn netjes voor de deur afgeleverd.
C. Slump
14:55:29 07-08-2016
4
Top producten en goede levering
G.Hofman
10:54:04 06-27-2016
4
Maximale levertijd zou een week zijn, maar na telefonisch overleg geleverd! Maandag om 17:15 uur besteld en woensdagmiddag geleverd. Zelfs een dag eerder dan gevraagd! Mooi materiaal en goede adviezen van verkoper en chauffeur!
Annette
17:53:25 06-17-2016
5
's Maandags besteld. Levertijd zou max. binnen zeven werkdagen dagen zijn wat voor mij net te laat zou kunnen zijn omdat ik de stenen graag uiterlijk vrijdags wilde gaan leggen maar na één telefoontje heen en terug, werd het de volgende dag al geleverd. Top! Pluspunten Goede prijs, vlotte levering, goed bereikbaar en komen afspraak na. Suggesties Weinig aan toe te voegen.
E.J. van Schaik
16:52:36 06-12-2016
5
Super snel, goede prijs, communicatie loopt soepel en afspraak is afspraak, daarnaast met ruime voorsprong ook nog eens de goedkoopste.... Je vraagt je af: "kan dit wel kloppen" maar 100% goed en gewoon voor mekaar.
Helmink
14:31:51 06-03-2016
5
Goed product tegen uitstekende prijs en volgens afspraak op de dag die we aangegeven hadden geleverd.
Hans
15:51:01 05-06-2016
4
Medewerker Rutger heeft alles aangedaan om de gemaakte lever afspraken na te komen( Met succes). Hij handled zeer professional en zijn constant communicatie tussen klant en leverancier is helder.
Sean
17:44:00 04-28-2016
5
Zeer snelle service.
Thijs
10:49:02 04-10-2016
4
Offerte was er zeer snel en zeer gericht, na 1 week kreeg ik pas de offertes van 2 andere bedrijven binnen die of duurder waren of gelijk aan prijs... maar toen was de bestelling al binnen :-) Pluspunten snelle reactie en levering. Juiste prijzen Suggesties afleveren van bigbags eigenlijk altijd met de mogelijkheid met een kraan aflevering. Nu werd er afgeleverd met een steekwagen wat alleen maar aan de straatkant kon en niet op onze oprit...
Van Ierland
09:47:36 03-29-2016
4
Onlinebestrating.nl ©2018