Informatie over cookies

Onze website, onlinebestrating.nl, maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Onlinebestrating.nl gebruikt functionele cookies om het gedrag van websitebezoekers na te gaan en de website aan de hand van deze gegevens te verbeteren. Daarnaast plaatsen derden marketing cookies om gepersonaliseerde advertenties te tonen. Met het plaatsen van marketing cookies worden persoonsgegevens verwerkt. Je geeft toestemming voor deze verwerking wanneer je hieronder een vinkje plaatst. Wil je niet alle cookies accepteren? Dan kan je dit op ieder moment aanpassen in de instellingen.
Lees voor meer informatie onze privacy- en cookieverklaring.

Technische cookies
Analytische cookies
Marketing cookies
Doorgaan naar de website
  • 9,2 uit meer dan 600 ervaringen
  • Laagste prijsgarantie op Excluton producten
  • Gratis levering vanaf € 1.500,-
  • Kleine vrachtwagen mogelijk

Klantbeoordelingen

Wij hebben muurelementen voor een boorder gekocht. Top service, van zowel de verkoper als de vrachtwagenchauffeur.
gast
zeewolde
16:49:36 08-27-2015
5
prima geregeld
J.v.Hoolwerff
Uitgeest
10:05:06 08-24-2015
5
Snelle en correcte levering
nmh viet
dordrecht
08:09:07 08-12-2015
5
Snelle en goede service met perfecte producten
nmh viet
dordrecht
08:06:08 08-12-2015
5
Maandagmiddag besteld, woensdagochtend geleverd, dus binnen de 2 werkdagen, SUPER. 10 minuten voordat de chauffeur van de vrachtwagen op de bestemming was, nam hij telefonisch contact op dat hij eraan kwam, had ik mooi de tijd om mijn auto eff te verzetten. zeer vakkundige chauffeur, gevraagd naar een kleine vrachtwagen en die was het gelukkig ook ivm de bereikbaarheid van de losplaats. Zeer goede levering van de producten en de producten zelf voldoen ook aan onze wensen. voor herhaling vatbaar !!!
Robbie
Aardenburg
09:14:45 08-01-2015
5
Wegens vakantietijd zouden de tegels later geleverd worden (mindere bezetting) maar dat bleek uiteindelijk niet het geval. Wel kreeg ik pas 1 dag vantevoren te horen dat ze de volgende dag geleverd zouden worden (op internet werd gemeld dat levering 1-3 dagen vantevoren gemeld zou worden) maar 1 dag vind ik te kort. De afspraak kon niet gewijzigd worden qua dag/tijd. Het is wel belangrijk om aanwezig te zijn ivm controle/recla me bij gebreken en als je niet bij je werk weg kan heb je een probleem. Vriendelijke chauffeur, alles werd netjes neergezet. Helaas is ons huis 50 mtr. verder op een verhoging (vrachtwagen kan daar niet komen) en was er geen electrisch wagentje om de tegels/het zand dichterbij te zetten. Versjouwen kostte veel tijd en energie. De tegels moeten nog gelegd worden dus ik kan daar nu nog niets over zeggen. Vriendelijke klantenservice , alle vragen werden beantwoord. Ook als gebroken tegels tot tekorten zouden leiden zou men dit oplossen.
Johan Broersma
Amsterdam Zuidoost
22:26:12 07-26-2015
4
Kwaliteit prima Eigenlijk alles goed, de levering zelf ook. Alleen is het niet binnen de 5 werkdagen afgeleverd. Dit zijn 8 werkdagen geworden. Zomers is wel hoogtij dagen dat merk je ook bij het huren van straatmaterieel. Communicatie hierover kan beter. Als tip wil ik wel meegeven dat de afleverentijd iets exacter mag zijn dan tussen 7-14u. Duidelijke website, ik kom zeker voor een derde keer terug! Zeer nette prijs kwaliteit verhouding.
Justin
andijk
10:16:12 07-25-2015
4
zeer tevreden over de behandeling en snelle afhandeling van onze bestelling, produkten zijn exact volgens afspraak afgeleverd
sv warmunda
warmond
12:13:36 07-21-2015
5
Prima service. Ook toen bleek dat de leverancier de gewenste tegels niet op tijd kon leveren. Goed meegedacht en opgelost.
Gast
21:34:56 07-20-2015
5
Fantastisch. Stenen donderdags besteld en s maandags keurig bezorgd.
Marian Schijf
Bodegraven
13:02:51 07-20-2015
5
Netjes geleverd. Ik had een uiterste leverdatum opgegeven, deze is ruimschoots gehaald. Be zorgkosten waren wel wat hoog, maar dat is volgens mij gebruikelijk met tegels.
Hubert Flisijn
Apeldoorn
08:30:55 07-18-2015
4
Afspraken zijn goed nagekomen.
vlietman
Limmen
22:56:10 07-17-2015
5
Snelle levering, mooie tegel. 1x teveel bezorgkosten betaald, werden meteen terug geboekt. Bij de voordeur zullen we weer bestellen bij onlinebestrati ng.nl
Ebbers
Doetinchem
21:50:51 07-17-2015
5
Klandvriendelijk, goede service. Een aanrader!
Daan
21:43:34 07-17-2015
5
Vanaf de camping in italie besteld. Bij thuiskomst een week later was alles al netjes afgeleverd.
J.Dijkstra
Groningen
08:34:04 07-15-2015
5
Prima contact via telefoon, goede prijs en correcte snelle levering
Nico Derks
Born
19:24:27 07-13-2015
5
İk ben tevreden met u bedrijf en service.
Duru
Rotterdam
21:14:04 07-10-2015
5
Snel en goed geleverd. Positief.
Jansen
Woldendorp
13:10:26 07-04-2015
5
Goede informatie omtrent levering en op de afgesproken tijd geleverd. Alleen jammer dat de kraan net niet over de schutting kon, maar verder zeer tevreden.
G.Rolleman
Emmen
13:51:40 07-03-2015
5
Snelle levering! Info per tel. is prima! Fijn dat de chauffeur van vrachtwagen meewerkt aan de beste (kortste afstand naar de tuin) plek voor het afleveren van de materialen! Was een prima ervaring!
S.H.P.
Leidschendam
13:00:03 07-03-2015
5
 
Onlinebestrating.nl ©2020