Getrommelde Bestrating
Strakke Bestrating
Betontegels
Siertegels

Terras Tegels

Terras tegels - Onze specialiteit

Terras tegels is één van onze specialiteiten. Wij verkopen een breed assortiment terras tegels tegen de scherpste prijzen in heel Nederland.

Terras tegels, terras en mogelijkheden

Er zijn zeer veel mogelijkheden voor het maken van een terras. Zo kunt u bijvoorbeeld een rond, vierkant, zeshoekig of langwerpig terras maken.
Ook zijn er tal van mogelijkheden voor de materialen. Getrommelde stenen, strakke bestrating, natuursteen, betontegels, siertegels en nog veel meer.

Kiest u voor getrommelde stenen dan zijn daar ook weer vele mogelijkheden mee bijvoorbeeld: Koppelstones, Abbeystones, Antica's of Tonn Sur Tonn dit is een nieuwe steensoort.
Strakke bestrating biedt ook weer vele mogelijkheden voor het maken van een terras. U kunt bijvoorbeeld Puras of Roccia gebruiken.

Ook hierin heeft Excluton nieuwe stenen gemaakt: Piazzo banen, Pianelle spindled, Trentone wildverband en nog veel meer.

Legverbanden voor terras tegels

Dan zijn er nog vele legverbanden voor terras tegels. Bijvoorbeeld: een wildverband, een blokverband of een halfsteensverband. Wij bieden u een ruime keuze aan terras tegels aan.

Informatie over terras tegels

Onder het item "Aanleg tips" vindt u de mogelijkheden om sierbestrating op de juiste manier in uw tuin of terras te verwerken.
Voor meer informatie over terras tegels series kunt u altijd telefonisch met 0320-219170 of via email info@onlinebestrating.nl contact met ons opnemen.

?

Bestrating natuursteen aanbieding
Natuursteen terras tegels Tuin natuursteen online Goedkope sierbestrating tuin (sier)tegels