Getrommelde Bestrating
Strakke Bestrating
Betontegels
Siertegels

Abbeystones

Abbeystones zijn getrommelde stenen die lijken op de stenen die we vroeger rondom abdijen en kloosters zagen. Door de afmetingen en rustige kleuren zijn Abbeystones uitermate geschikt voor de grotere oppervlakten zoals bijvoorbeeld opritten.

Maar ook rondom uw huis, in uw achter- of voortuin en voor het maken van een terras of wandelpad zijn ze zeer geschikt. Met het leggen van Abbeystones kunt u volop uw creativiteit, fantasie en tuinideeën kwijt.

Abbeystones in verschillende maten

Abbeystones zijn er in verschillende maten. De maten zijn:

  • 20 x 20 x 6,0cm
  • 20 x 30 x 6,0cm
  • 30 x 40 x 6,0cm

Door de verschillende maten zijn Abbeystones ook uitermate geschikt voor het maken van een wildverband maar ook voor vele andere legverbanden.

Abbeystones in verschillende kleuren

Abbeystones zijn er in verschillende kleuren: bruin/zwart, donkerpaars, grijs/zwart, rood genuanceerd, room, sierra, zwart, zomerbont en nog veel meer.
Wij van Onlinebestrating.nl hebben het gehele assortiment Abbeystones van de fabrikant Excluton in onze webwinkel te koop. Wij hebben ook zeer scherpe abbeystones aanbiedingen op onze website staan in de kleuren Geel en Barcelona.

Abbeystones in Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht, Limburg, Drenthe ...

Alle abbeystones uit ons assortiment kan worden bezorgd binnen de provincies Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht, Overijssel, Noord Brabant, Flevoland, Zeeland, Gelderland, Limburg, Drenthe, Groningen en Friesland. Ook in België kunnen wij onze abbeystones bezorgen.

Meer weten over abbeystones

Indien u vragen of opmerkingen heeft of wilt u meer informatie over abbeystones van het merk Excluton dan kunt u contact met ons opnemen via info@onlinebestrating.nl of telefonisch met 0320-219170.

?

Bestrating natuursteen aanbieding
Natuursteen terras tegels Tuin natuursteen online Goedkope sierbestrating tuin (sier)tegels