Getrommelde Bestrating
Strakke Bestrating
Betontegels
Siertegels

Stenen Tegels

Stenen tegels worden ook wel betontegels, stoeptegels, straat tegels, stenen bestrating of siertegels genoemd. Onlinebestrating.nl heeft het grootste assortiment stenen tegels van Nederland.

Wij zijn de goedkoopste van Nederland op het gebied van stenen tegels en ook met andere producten zoals siertegels, betonstenen, betonklinkers, getrommelde bestrating, strakke bestrating en natuursteen zijn wij één van de goedkoopste webwinkels van het land.

Stenen Tegels in verschillende maten

Wanneer u stenen tegels zoekt dan hebben wij deze in verschillende maten, zo hebben wij onder andere de volgende maten in stenen tegels:

  • 30x30
  • 40x40
  • 50x50
  • 40x60
  • 60x60

Onlinebestrating.nl biedt het gehele assortiment stenen tegels aan via het internet maar wij verkopen eigenlijk alles wat u nodig heeft om een terras of oprit te bestraten. Van zand tot tegels en van opsluitbanden en palissaden tot grind en split om de tuin mooi af te werken.

Als u meer informatie over siertegels, gebakken bestrating of stenen tegels wilt dan kunt u altijd telefonisch met 0320-219170 of via email info@onlinebestrating.nl contact met ons opnemen.

?

Bestrating natuursteen aanbieding
Natuursteen terras tegels Tuin natuursteen online Goedkope sierbestrating tuin (sier)tegels