Getrommelde Bestrating
Strakke Bestrating
Betontegels
Siertegels

Waalformaat

Waalformaat of waaltjes worden al jaren gebruikt voor het bestraten van de tuin. Bij ons kunt u terecht voor zowel getrommelde waalformaat als strakke waalformaat.
Waalformaat heeft de maat 20x5x6 cm of 20x5x7 cm.

Waalformaat en trommelen

Getrommelde waaltjes zijn doormiddel van trommelen verouderd. Trommelen is een proces waarbij de stenen getrommeld worden in een grote trommel, hierdoor worden de scherpe kantjes er afgesleten en ontstaan er gebroken kanten en hoeken. Dit in tegenstelling tot strakke waaltjes geeft een compleet andere uitstraling.

Getrommelde waaltjes zijn er in de kleuren: bont genuanceerd, brons genuanceerd, bordeaux genuanceerd, bruin, bruin/zwart, paars/bruin, room en nog veel meer.

Waalformaat of waaltjes

Strakke waaltjes of gewoon waalformaat zijn er ook in verschillende kleuren waaronder zwart, rood, geel, grijs en nog meer.

Waalformaat is prima te gebruiken voor verschillende legverbanden zo kun je een elleboog waalformaat leggen of een blokverband waalformaat.
Bestel uw waalformaat bij Onlinebestrating.nl voor een scherpe prijs.
U kunt direct uw waalformaat bestellen en eenvoudig betalen met Ideal.

Meer informatie omtrent waalformaat

Voor meer informatie over waalformaat kunt u altijd telefonisch met 0320-219170 of via email info@onlinebestrating.nl contact met ons opnemen.

?

Bestrating natuursteen aanbieding
Natuursteen terras tegels Tuin natuursteen online Goedkope sierbestrating tuin (sier)tegels