Getrommelde Bestrating
Strakke Bestrating
Betontegels
Siertegels

Grindtegels

Grindtegels liggen prachtig in uw tuin, op uw terras, als tuinpad of op uw oprit. Met het kopen van dit type tegels, legt u een stevige ondergrond rond uw huis.

In het assortiment dat wij, Onlinebestrating.nl u bieden vindt u een eindeloze collectie grindtegels.

Op deze overzichtelijke website kunt u zien wat wij op dit vlak allemaal voor u hebben en hoe voordelig de prijzen zijn.

Grindtegels zijn robuust en kleurvast

Een van de voordelen die grindtegels hebben, is dat ze goed bestand zijn tegen krassen en andere beschadigingen. Daarnaast behouden deze tegels lang hun oorspronkelijke kleur of kleuren.

Hierdoor is vervanging van uw grindtegels van uw terras of tuinpad pas na jaren aan de orde.

Kenners kiezen voor grindtegels

Als stevige tuin- en sierbestrating worden grindtegels al decennialang gebruikt door tuinarchitecten, tuinontwerpers en andere tuinliefhebbers.

Grindtegels waren de eerste siertegels in Nederland. De traditionele uitvoering met wit en geel berggrind is nog steeds populair.

Grindtegels in uiteenlopende kleuren en grindsoorten

Grindtegels zijn tegenwoordig in een groot aantal kleuren en kleurencombinaties beschikbaar. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor ontwerpen in één kleur, waarbij geel- en roodtinten het meest voorkomen.

Combinaties van rood en wit, wit en zwart en groen en wit grind en tegels met verschillende grindsoorten zijn eveneens mogelijk.

Neemt u vrijblijvend contact met ons op, wij geven u uitvoerige informatie en delen graag onze kennis met u!

?

Bestrating natuursteen aanbieding
Natuursteen terras tegels Tuin natuursteen online Goedkope sierbestrating tuin (sier)tegels